Як інтернет-маркетинг допомагає стартапам?

Американський маркетолог та бізнесмен Джек Траут одним з законів успішного бізнесу вважає першість: ніхто не пам’ятає другу людину, яка полетіла на Місяць, нехай її політ був краще та досконаліше за астронавта Ніла Армстронга. Тобто, чим швидше ви запустите власний стартап, тим більше успіху та продажів отримаєте.    

Після запуску на допомогу приходить інтернет-маркетинг, який здатний вирішити відразу декілька труднощів, з якими неодмінно зіштовхнуться молоді бізнесмени.

  • Зменшення витрат на просування. 30-секундна реклама на місцевому телебаченні полегшить ваш бюджет щонайменше на 12 тисяч гривень і не принесе очікуваного ефекту, адже для того, щоб продукт чи компанія стали впізнаваними серед аудиторії, одного рекламного ролику буде недостатньо. Інша справа - реклама у соціальних мережах, на корпоративній сторінці, у ЗМІ за допомогою інформаційних матеріалів, на Ютюб-каналах. Сучасні онлайн-маркетингові інструменти є значно ефективніші, доступні та вигідні з точки зору раціоналізації бюджету для бізнесменів-початківців.  
  • Швидке знаходження ЦА. За статистичними даними, 60% жителів планети Земля користуються соціальними мережами, а багато з них - ще й кількома. Усі вони є вашими потенційними клієнтами. Але правильно і швидко знайти цільову аудиторію та повідомити їм про послуги чи продукти вашої компанії - завдання професійних маркетологів.  
  • Знаходить баги. Інтернет-маркетинг дозволяє виявити недоліки стартапу на ранніх етапах його розвитку, що значно економить бюджет компанії у майбутньому та захищає її від потенційного банкрутства. Це можна за допомогою коментарів користувачів, які вони залишають на корпоративній сторінці вашого бізнесу, та проаналізувавши їхню користувацьку поведінку на етапі замовлення продукту на сайті компанії.    
  • Швидко адаптується під світові тенденції. У зимову пору року сонцезахисний крем від загару користується не таким попитом, як влітку. Ці тенденції оперативно враховуються інтернет-маркетологами під час запуску рекламних оголошень чи постів у соціальних мережах, що допомагає бізнесу збільшити свої прибутки, швидко адпатувавшись до кліматичніх змін, світових катаклізмів та пандемій, глобальних політичних та соціальних процесів.  

Якщо Ви також хочете розвивати свій стартап та зробити його успішним і конкурентоспроможним, Вам не обійтися без повного спектру сучасних онлайн-маркетингових інструментів.

Ми знаємо, як зробити так, щоб ваш бізнес став ще успішніше. Якщо Ви хочете, щоб Ваш бізнес розвивала команда професіоналів, тоді замовте послуги Prioritet Group .